O kompaniji

logo-agromarket

Kompanija Agromarket sa sedištem u Kragujevcu je privatno preduzeće osnovano 1991. godine radi obavljanja poslova prodaje i distribucije repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju. Agromarket je proizvođac, uvoznik, zastupnik i distributer velikog broja poljoprivrednih i garden artikala kojima kvalitetno pokriva zahteve svojih kupaca. Sem zastupništva brendova vodećih svetskih proizvođača Agromarket je razvio i pozicionirao svoje brendove Villager i AGM.

Tokom dugogodišnjeg uspešnog poslovanja Agromarket je razvio razgranatu distributivnu mrežu i znatno proširio portfolijo. Sve aktivnosti koje su bile preduzimane imale su za cilj proširenje ponude namenjene prevashodno primarnim poljoprivrednim proizvođačima i svima koji žive u ruralnim oblastima.

Kompanija Agromarket je jedan od vodećih snabdevača pesticida tržišta Srbije sa udelom preko 25 %. Najveći dobavljači su renomirane Svetske kompanije kao što su DuPont, Syngenta, BASF, Bayer CropScience, Dow AgroScience itd. Širina palete i konstantan broj od oko 100 preparata u ponudi svedoče o ozbiljnosti kompanije i njenoj posvećenosti ovom segmentu poslovanja.

More in this category: « Proizvodnja Galerija »